Om os

Triolab er en professionel salgsvirksomhed, som blev grundlagt i 1992. Vi sælger IVD-udstyr til sundhedssektoren i Danmark, men også til veterinære institutioner, farmaceutiske virksomheder og særlige universitetslaboratorier.

AddLife

Triolab ejes i dag af den svenske koncern AddLife, som blev registreret som selvstændigt selskab på den svenske børs i marts 2016. Triolab indgår under virksomhedsområdet Labtech.

Historie

Triolab åbnede i april 1992. Firmaet blev hurtigt kendt for god service og et højt personligt engagement, og en utroligt spændende udvikling tog sin begyndelse.

Kvalitet

I Triolab ønsker vi, at den bedste kvalitet på produkter og service skal være vores profil over for vores kunder. Triolab har siden marts 2017 været certificeret iht. ISO 9001:2015.

Virksomhedsfilosofi

Triolabs virksomhedsfilosofi er baseret på 4 grundlæggende principper, som vi arbejder efter i det daglige: Ordentlighed, Enkelhed, Frihed og Ansvar.

Arbejde hos os

Hvis du er interesseret i at arbejde sammen med os i et åbent og positivt miljø med højt specialiserede produkter til sundhedssektoren, er du velkommen til at kontakte os.

Leverandører

Triolab repræsenterer en række leverandører fra hele verden, som alle leverer produkter af anerkendt høj kvalitet. Vi arbejder tæt sammen om kundetilpassede løsninger.

Forretningsidé

Triolab skal med høj kvalitet og kompetence være ledende diagnostisk samarbejdspartner for vores kunder og leverandører.

Vision

Triolab skal altid være det naturlige valg for kunderne inden for de segmenter, vi forhandler.

Mission

Vi hjælper vores kunder med en nemmere og mere sikker diagnostik.


Produktområder

Triolab tilbyder instrumenter, reagenser og forbrugsvarer samt applikationssupport og teknisk service til klinisk diagnostik, veterinærdiagnostik og forskning samt til industri og uddannelse.

DiaLab

Triolab er medlem af brancheorganisationen DiaLab

Røde Kors Erhvervsklub

Triolab er medlem af Røde Kors Erhvervsklub.