Leverandører

Triolab repræsenterer en række leverandører fra hele verden, som alle leverer produkter af anerkendt høj kvalitet.

Triolab repræsenterer en række leverandører fra hele verden, som alle leverer produkter af anerkendt høj kvalitet.

Både vores applikationsspecialister og serviceteknikere undervises hos leverandørerne for at vedligeholde og øge vores ekspertise.  Desuden arbejder vi tæt sammen med vores leverandører, både omkring tekniske og kommercielle forhold, for hele tiden at kunne tilbyde vores kunder de bedst mulige løsninger.

Via menuen kan du læse mere om hver enkelt af Triolabs leverandører.

Nye potentielle leverandører

Vi er hele tiden på udkig efter nye interessante diagnostiske produkter, som kan suplere vores nuværende produktportefølje. Vi tilbyder vores leverandører en velfungerende og pålidelig distributionskanal, en dygtig serviceafdeling med korte svartider samt en aktiv salgs- og markedsføringsafdeling.

Søger I efter nye distributionskanaler, er I er velkomne til at kontakte Neel Noel (Adm. Direktør).

Alpco

Produktgruppe: RUO og IVD

Produkter:  ELISA (Enzyme-Linked Immunosorbent Assay).

Land: USA

Hjemmesidewww.alpco.com

ALPCO er et amerikansk firma, der udvikler og producerer egne analyser inden for diabetes- og fedmeforskning samt distribuerer immunanalyser for andre producenter. ALPCO tilbyder således et bredt sortiment af ELISA-kit til brug inden for mange forskellige specialer til forskning på prøver fra både mennesker og dyr samt til klinisk diagnostik. 

I 2013 introducerede ALPCO deres STELLUX Insulin, C-peptid, intakt + total Proinsulin. STELLUX er en kemiluminescens-immunanalyse udviklet til forskere, der har brug for et assay med bredt måleområde, høj sensitivitet og lille prøvevolumen. 

Triolab markedsfører ALPCOS produkter til forskning inden for: 

 • Diabetes og fedme
 • Endokrinologi
 • Gastroenterologi
 • Neurologi
 • Knoglemetabolisme
 • Kardiologi og oxidativ stress 
 • Immunologi
 • Toksikologi

Asuragen

Produktgruppe: Molekylærdiagnostik (Genetik og Onkologi)

Produkter:  PCR/CE og NGS-baserede reagenser til Klinisk genetik og Onkologi.

Land: USA

Hjemmeside: http://asuragen.com/

Asuragen er et amerikansk molekylærdiagnostisk firma, som tilbyder produkter til genetik og onkologi.

Inden for det genetiske område kan Asuragen levere kit, kontroller og software til automatisk detektion af Fragilt X-syndrom. Nyeste produkt er C9orf72, som er associeret med Amyotrofisk Lateral Sclerose (ALS) og Frontotemporal Demens (FTD). Teknologien er baseret på robust kemi med PCR og kapillærelektroforese (CE).

Inden for det onkologiske område kan Asuragen tilbyde to forskellige NGS-paneler – et Pan Cancer Panel og et RNA Lungecancer Panel. Asuragens NGS-kit er ”NGS in a box” med alt inklusiv, herunder eksempelvis reagenser til bestemmelse af DNA-kvalitet, Multiplex PCR, beads-oprensning og software til analysering.

Derudover har Asuragen netop lanceret det første og eneste FDA-godkendte assay til BCR-ABL.

Biocytex

Produktgruppe: Hæmostase

Produkter: Reagenser til flowcytometri

Land: Frankrig

Hjemmside: www.biocytex.com

Biocytex er grundlagt først i 90’erne og har siden 1994 været en del af STAGO-gruppen. Biocytex har specialiseret sig i udvikling og standardisering af kits til flowcytometri inden for hæmostaseområdet.

Biogenex

Produktgruppe: Molekylærdiagnostik

Produkter: Teknologier til komplet automatisering af celle- og vævsfarvning, samt et bredt sortiment af histologiprodukter

Land: USA

Hjemmeside: http://biogenex.com/

BioGenex blev grundlagt i San Ramon, Californien, USA, i 1981. De har idag hovedkvarter i Fremont, Californien, og produktionsfaciliteter og kontorer i Indien, Kina og Italien.

BioGenex er et af verdens førende firmaer inden for molekylær patologi, og de leverer innovative, kundeorientede løsninger til en komplet automatisering af celle- og vævsfarvning. Ved hjælp af sine banebrydende og patenterede teknologier har BioGenex transformeret praksis for slide-baseret farvning i mange molekylærpatologiske laboratorier.

BioGenex har endvidere et bredt sortiment af histologiprodukter til immunhistokemi (IHC), in situ hybridisering (ISH), miRNA, in situ PCR, multiplex – og specialfarvning af væv, inkl. mere end 300 primære antistoffer, nukleinsyreprober, detektionssystemer, ancillaries and forbrugsvarer, som er nødvendige for diagnosticering og prognosticering af cancer samt valg af behandling.

Bio-Techne

Produktgruppe: Hæmatologi

Produkter: Kvalitetskontroller til hæmatologiinstrumenter og flowcytometri

Land: Frankrig

Hjemmeside:

https://www.bio-techne.com/

www.eurocelldiag.com

Eurocell Diagnostics er et fransk firma, som blev grundlagt i 2003. De fungerer som autoriseret europæisk repræsentant for R&D (USA). I 2018 blev de en del af Bio-Techne.

Firmaet har et produktsortiment, der omfatter et stort antal forskellige kvalitetskontrolkit samt linearitetskit til bl.a. hæmatologiinstrumenter og instrumenter til måling af blodlegemers sænkningshastighed samt forskellige kontroller til flowcytometri.

Triolab har været autoriseret distributør for Eurocell Diagnostics, nu en del af Bio-Techne, i Danmark i mere end 15 år.

BioVendor

Produktgruppe: IVD og RUO

Produkter: Immunanalyser, miRNA-immunanalyser, antistoffer og rekombinante proteiner (IVD og RUO)

Land: Tjekkiet

Hjemmeside: www.biovendor.com

BioVendor – Laboratorni medicina blev grundlagt i Tjekkiet i 1992 og er i dag et stort internationalt firma i fortsat vækst. BioVendor forsker i, udvikler og producerer immunanalyser, antistoffer og rekombinante proteiner, både til diagnostisk brug og til forskning. Derudover samarbejder de med andre ledende producenter, hvilket betyder, at de kan tilbyde et meget bredt sortiment af både humane og veterinære produkter inden for mange områder. De har levering og support i topklasse samt stort fokus på kvalitet og brugervenlighed.

Biovendor har udviklet en ny teknologi til mRNA-kvantificering. miREIA er en immunoassay- baseret metode, som er hurtig, robust og let.

Chrono-Log

Produktgruppe: Hæmostase

Produkter: Aggregometre til trombocytfunktionsanalyser

Land: USA

Hjemmeside: www.chronolog.com

Chrono-Log fra USA er en pioner inden for forskning i trombocytternes funktion, og de har produceret aggregometre i mere end 30 år.

Virksomhedens produktportefølje omfatter mange forskellige aggregometre, lige fra de traditionelle aggregometre til impedansbaserede aggregometre til analyse på fuldbold og luminescensaggregometre, samt reagenser til trombocytfunktionsanalyser, både til rutinen og til forskning.

Chrono-Log Logo

Clonit

Produktgruppe: Molekylærdiagnostik

Produkter: Kit til detektion af virus-, bakterie og protozoinfektioner, genetiske mutationer og onkologiske sygdomme

Land: Italien

Hjemmeside: www.clonit.it

Clonit blev grundlagt i 1987 og  var et af de første firmaer i Italien, som beskæftigede sig inden for bioteknologi. Fra starten har Clonit arbejdet for at udvikle innovative og pålidelige analysemetoder til in vitro-diagnostik ved hjælp af molekylærdiagnostiske metoder. Systemerne er anvendelige til humandiagnostik med særligt fokus på detektion af virus-, bakterie- og protozo-infektioner, genetiske mutationer og onkologiske sygdomme. De videnskabelige nyskabelser er blevet overført til brugsklare diagnostiske kit, som grundet deres store brugervenlighed og kvalitet er helt optimale til brug i rutinelaboratorier.

Conroy Medical

Produktgruppe: Udstyr til transfusionsmedicin

Produkter: Svejseapparater

Land: Sverige

Hjemmesidewww.conroy.se

Conroy Medical er et svensk firma, som udvikler og producerer medicinsk udstyr til brug inden for transfusionsmedicin, primært svejsere til at lukke slanger og poser i forbindelse med donortapning og forberedelse af blodportioner.

Conroy Medical lægger stor vægt på både kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed, og deres produkter distribueres til store dele af verden.

Conroy Medical blev grundlagt i 1988, og de har således ca. 30 års erfaring på området.

Diagnostica STAGO

Produktgruppe: Hæmostase

Produkter: Instrumenter og reagenser

Land: Frankrig

Hjemmeside: www.stago.com

Diagostica STAGO er en af verdens førende producenter af hæmostaseprodukter. Firmaet blev grundlagt i 1945, og de har således årtiers erfaring og traditioner.  På nuværende tidspunkt har Diagnostica STAGO mere end 1500 ansatte over hele verden.

Diagnostica STAGO har udelukkende specialiseret sig i fremstilling og udvikling af hæmostaseprodukter. Der investeres en masse i produktudvikling, således at der løbende markedsføres nye metoder og produkter. Det betyder, at produktporteføljen er den største i verden inden for hæmostaseinstrumenter, reagenser, test til flowcytometri og produkter til forskningsbrug.

Instrumenterne i STA-serien anvender det viskositetsbaserede detektionsprincip, som er ”Golden standard”.

Triolab-gruppen har samarbejdet med STAGO siden 1986.

Stago Logo

ELITechGroup

Produktgruppe: Svedanalyse, hæmatologi og mikrobiologi

Produkter: System til diagnostik af cystisk fibrose. Farvemaskiner til hæmatologi og mikrobiologi samt osmometre.

Land: USA/Frankrig

Hjemmeside: www.elitechgroup.com

ELITechGroup producerer bl.a. udstyr til diagnosticering af cystisk fibrose samt osmometre og farvemaskiner til både hæmatologi og mikrobiologi.

ELITechGroup er en koncern, som består af flere firmaer, der fremstiller diagnostiske produkter. ELITechGroup blev grundlagt i 1987. ELITechGroups produktsortiment omfatter instrumenter og reagenser til klinisk biokemi-analyser, hurtigtest, reagenser til mikrobiologi samt produkter til molekylærdiagnostik.

Entrogen

Produktgruppe: Molekylærdiagnostik (genetik)

Produkter: PCR-kit til farmakogenetik og onkologi

Land: USA

Hjemmeside: www.entrogen.com

EntroGen er et biotekfirma, som udvikler nye analyser til genotypebestemmelse inden for farmakogenetik og onkologi. Firmaets mission er at gøre billige og brugervenlige genotype- og mutationsanalyser tilgængelige for laboratorierne.

Eurolyser

Produktgruppe: Klinisk biokemi

Produkter: Diagnoseinstrumenter og reagenser til human- og veterinærdiagnostik

Land: Østrig

Hjemmeside: http://www.eurolyser.com/

Eurolyser er et østrigsk firma, som er fokuseret på udvikling og distribution af innovative produkter, der giver kunderne store fordele, både mht. resultater og økonomi. I mere end 15 år har Eurolyser været en af de ledende producenter af medicinske in vitro-diagnostiske instrumenter og testkit til både human- og veterinærdiagnostik. Deres produkter fremstilles udelukkende hos østrigske og tyske firmaer, som er CE- og ISO-certificerede.

Fujirebio Europe

Produktgruppe: Sygdomsspecifikke analyser

Produkter: Test og instrumenter til påvisning af specifikke antistoffer, PCR samt onkologiske parametre.

Land: Hovedsæde i Japan, produktionsfaciliteter bl.a. også i Belgien (Gent)

Hjemmeside: http://www.fujirebio-europe.com

Fujirebio Europe (det tidligere Innogenetics) er en ledende leverandør af løsninger til påvisning af specifikke antistoffer vha. LIA (Line Immuno Assay)- eller ELISA (Enzyme Linked Immuno Sorbant Assay)-test, PCR-produkter vha. LiPA (Line Probe Assay)-test, samt test for forskellige onkologiske parametre på Lumipulse-platformen – og meget mere.

Deres vision er at levere analyser til sikker diagnosticering af en lang række sygdomme, f.eks er deres ELISA-test til hjælp med prædiktion af udvikling af Alzheimers sygdom verdensførende.

Fujirebio er et Japansk firma men produktionen af LIA-, ELISA- og LiPA-produkter foregår i Gent i Belgien. Produkterne på Lumipulse-platformen produceres i Japan.

Fujirebio

Grifols

Produktgruppe: Blodbank

Produkter: Proteinterapi, fuld produktportefølje til udførelse af blodtypeserologiske analyser

Land: Spanien

Hjemmeside: https://www.grifols.com/en/web/international/home

Grifols er et anerkendt spansk firma med mere end 75 års erfaring inden for udviklingen af produkter til transfusionsmedicin og behandling med blodkomponenter. De har fra starten været dybt engageret i forskning på området, og gennem et meget stort fokus på kvalitet og sikkerhed har de opnået en stærk position på markedet; de er således i dag en af verdens største producenter inden for proteinterapi.

Progenika Biopharma SA, som er et spansk biotek-firma fra år 2000, blev i 2014 en del af Grifols og supplerer i dag Grifols’ produktlinje med molekylærbiologiske test til undersøgelser for kompatibilitet forud for transfusion, test til diagnosticering af genetiske sygdomme samt immunologiske test til monitorering af biologiske lægemidler.

Grifols Logo

Horiba Medical

Produktgruppe: Hæmatologi, klinisk biokemi

Produkter: Instrumenter, forbrugsvarer og reagenser til hæmatologi og klinisk biokemi

Land: Hovedsæde i Japan, produktionsfaciliteter bl.a. også i Frankrig (Montpellier)

Hjemmeside: www.horiba.com/medical

Horiba Medical er en afdeling i den japanske Horiba-koncern, som udvikler og producerer instrumenter og udstyr til medicinsk brug. Horiba Medical har mere end 27.000 laboratorier som kunder verden over.

Horiba Medicals kerneområde er hæmatologien, og de har alt fra små instrumenter til helt store fuldautomatiske løsninger.

Et eksempel på en nyskabelse fra Horiba Medical er Microsemi CRP, det eneste instrument i verden der på samme tid analyserer både CBC og CRP på én blodprøve.

Inden for klinisk biokemi producerer HORIBA Medical instrumenter til analysering af rutinekemier samt specialanalyser. Hertil produceres reagenser iden for rutinekemier samt specifikke proteiner. Instrumenterne er ligeledes meget anvendelige til undervisning samt udvikling af nye analyser.

Triolab AS har været autoriseret distributør for Horiba Medical i Danmark i mere end 15 år.

IBL International, en del af Tecan

Produktgruppe: Immunologi, Endokrinologi, Neurodegeneration og neurotransmitters, Autoimmune analyser, Mikrobiologi samt Komplementærmedicin

Produkter: ELISA- og RIA-kits

Land: Tyskland

Hjemmeside: www.ibl-international.com

IBL-International er et tysk firma (Hamborg), som hører under Tecan. De udvikler og producerer egne ELISA- og RIA-kits samt antistoffer. Derud over distribuerer de immunanalyser fra andre ledende producenter. De tilbyder et bredt sortiment af CE-mærkede kits samt RUO-kits til både humananalyser og veterinæranalyser samt til spytprøver.

IBL tilbyder unikke og ”gold standard” produkter som HMGB1 (high-mobility group protein 1) og ARAb (Acetylcholine Receptor Antistof) samt et bredt udvalg af Amyloid beta-kits til Alzheimersforskning. Derudover byder deres sortiment på analyser indenfor: 

 • Immunologi – Biologisk medicinmonitorering
 • Endokrinologi
 • Neurodegeneration og neurotransmitters
 • Autoimmune analyser – f.eks. indenfor Myasthenia Gravis og Lupus
 • Mikrobiologi
 • Komplementærmedicin – fødevareintolerance og spytdiagnostik.

Immucor

Produktgruppe: Transfusions- og transplantationsmedicinske analyser

Produkter: Instrumenter og reagenser til blodbank og vævstypebestemmelse

Land: USA og Tyskland

Hjemmeside: www.immucor.com

Immucor er et Amerikansk firma med afdeling i Tyskland. Firmaet har specialiseret sig i at fremstille instrumenter og reagenser til at udføre alle blodtypeserologiske analyser, samt et fuldt CE-mærket beadchip system til genotypebestemmelse af erytrocyt- og trombocyttyper.

Immucor er en ledende leverandør af løsninger til såvel transplantations- som transfusionsmedicinske analyser til alle størrelser af laboratorier. Immucors vision er at levere sikre analyser til en konkurrencedygtig pris.

Triolab har været Immucors autoriserede repræsentant i Danmark i 15 år.

Immuno Concepts

Produktgruppe: Blodbank

Produkter: Test til påvisning af autoantistoffer samt automatiserede løsninger til behandling af disse test

Land: USA

Hjemmeside: www.immunoconcepts.com

Immuno Concepts er et amerikansk firma, som har specialiseret sig i udviklingen af diagnostiske test til påvisning af autoimmune-sygdomme, og de har stået bag vigtig og banebrydende forskning på området. Foruden testene kan Immuno Concepts tilbyde automatiserede løsninger til behandling af disse test, endda med bedre reproducerbarhed og nøjagtighed end de manuelle metoder.

ImmunoConcepts blev grundlagt i 1979. De har således næsten 40 års erfaring på området og har opnået stor anerkendelse inden for deres felt.

Imunno concepts

Invivoscribe

Produktgruppe: Molekylærdiagnostik (genetik)

Produkter: PCR-baserede reagenser og kontroller inden for hæmatopatologi og hæmatologi/onkologi

Land: USA

Hjemmeside: www.invivoscribe.com

Invivoscribe er et amerikansk firma, som blev grundlagt i 1995. Invivoscribe tilbyder produkter til identifikation, klassificering og monitorering af leukæmier, lymfomer og andre lymfoproliferative sygdomme.

Firmaet har indgået eksklusivt partnerskab med BIOMED-2 Concerted Action og MonoQuant Ltd. Firmaet har også eksklusive licenser til NGS- og PCR-baserede teknologier til genrearrangement og har derudover mere end 40 patenter, der dækker andre teknologier. Invivoscribe tilbyder produkter og kontroller til test af genrearrangementer, -translokationer og -mutationer.

Invivoscribes klonalitetstest kan udføres på frisk/frosset væv, perifert blod eller formalinfikseret, paraffinindstøbt væv og detekteres på gel eller vha. kapillærelektroforese eller NGS. 

Invivoscribe Logo

LaCAR

Produktgruppe: Molekylærdiagnostik (Genetik)

Produkter: PCR SNP-detektion.

Land: Belgien

Hjemmeside: http://www.lacar-mdx.com/

LaCAR er et nyt belgisk firma, som har udviklet et lille, hurtigt og nemt Point-Of-Care instrument (LC-Genie III) med tilhørende brugsklare reagenser til detektion af Faktor II, Faktor V, HFE, MTHFR og seglcelleanæmi. Teknologien er baseret på loop-medieret isotermal amplifikation (LAMP) med smeltepunktsanalyse.

Leica Biosystems

Produktgruppe: Histologi, Immunfarvning, Mikroskopi

Produkter: Præpareringsmaskiner, Mikrotomer, Kryostater, Farvemaskiner, IHC-, ISH og FISH-instrumenter, Mikroskoper

Land: Tyskland

Hjemmesidewww.leicabiosystems.com

Leica Biosystems er en sammenslutning af flere gamle, kendte firmaer, hvoraf flere har deres rødder helt tilbage i starten af den 20. århundrede. De har hovedkontor i Tyskland, men er i dag et verdensomspændende firma. Leica Biosystems beskæftiger sig primært med cancerdiagnostik.

Leica Biosystems kan tilbyde alt inden for instrumenter og forbrugsvarer, der er nødvendigt for hele processen, lige fra biopsien tages, til den endelige diagnose stilles.

Leica arbejder dedikeret for at forbedre mulighederne for, at patologerne kan stille den rigtige diagnose tidligere, og de arbejder derfor hele tiden på at forbedre effektiviteten og pålideligheden af deres udstyr. Som noget helt særligt er alt udstyr fra Leica Biosystems derfor designet til at kunne indgå i et lean-inspireret workflow.

Produkterne fra Leica Biosystems har været i Triolabs portefølje siden efteråret 2016, men vores erfaring med produkterne rækker flere år tilbage. Da salg, service og support af Leica Biosystems’ produkter blev integreret i Triolab fulgte Leica Biosystems’ danske applikationsspecialister og teknikere nemlig også med og blev en del af Triolab.

Leica Microsystems

Produktgruppe: Mikroskoper og billedløsninger til klinisk brug samt til forskning, uddannelse og industri

Produkter: Mikroskoper og billedløsninger

Land: Tyskland

Hjemmeside: www.leica-microsystems.com

Leica Microsystems udvikler og fremstiller mikroskopiudstyr til analysering af mikro- og nanostrukturer. Leica Microsystems har mikroskoper til klinisk mikroskopi, men leverer også mikroskoper til forskellige andre specialer, herunder til LifeScience, industri og produktion, materiale- og geovidenskab, retsmedicin, forskning og udvikling i lægemiddelindustrien samt til uddannelse.

Deres produktportefølje omfatter sammensatte mikroskoper og stereomikroskoper, digitalmikroskoper, konfokale laserscanningsmikroskoper med tilhørende billedløsninger, elektronmikroskop (EM)-præparationsudstyr og operationsmikroskoper. Deres løsninger er bl.a. anerkendt for optisk præcision og innovativ teknologi.

Leica Microsystems har næsten 170 år på bagen, og der benyttes i dag Leica-mikroskoper i mere end 100 lande verden over.

Triolab indgik samarbejde med Leica Microsystems i 2019 og står i dag for både salg, support og teknisk service til de danske kunder.

LGC Clinical Diagnostics

Produktgruppe: Referencemateriale og kvalitetskontroller til serologi, molekylærdiagnostik og NGS

Produkter: Kvalitetskontroller, referencemateriale, standarder og QC-software

Land: USA

Hjemmesidewww.seracare.com

Firmaet SeraCare har pr. 1/10 2021 skiftet navn til LGC Clinicl Diagnostics.

Mange laboratorier vælger at benytte kit-uafhængige kontroller til at monitorere kvalitet og lot-til-lot- variation. SeraCare har siden 1980’erne produceret kit-uafhængige kontroller og referencemateriale af meget høj kvalitet og under strenge kvalitetsprocedurer og tilbyder både produkter til IVD-industrien og kliniske laboratorier.

LGC logo

Lifecodes

Produktgruppe:

Blodbank

Produkter:

ELISA-produkter til påvisning af antistoffer mod HPA, HLA samt forskellige anomalier såsom VWF og HIT.

Luminex-produkter til HLA, HPA genotypebestemmelse (SSO), samt påvisning af antistoffer mod HLA og HPA.

Land:

USA 

Hjemmeside: 

www.immucor.com

LifeCodes er et Immucor-firma, der fremstiller ELISA- og Luminex-produkter af høj kvalitet.

LifeCodes leverer en lang række produkter til at udrede mange problemer i forbindelse med transfusioner og/eller transplantationer, herunder kits til genotypebestemmelse af HLA og HPA (SSO), samt kits til påvisning af vwf, hit, adamts 13 og antistoffer mod faktor VIII.

MGI

Produktgruppe: Molekylærdiagnostik (Genetik)

Produkter: Sekventeringsintrumenter, reagenser og tilhørende udstyr

Land: Kina

Hjemmeside: https://mgi-tech.eu/

Kinesiske MGI har eksisteret siden 2016 og har på kort tid opnået stor success i branchen. Med deres intelligente tilgang til sekventering og fokus på innovation skaber MGI banebrydende teknologier til både forskning og kliniske laboratorier. MGI leverer sekventeringsudstyr, library prep assays og reagenser samt ekstraktionsplatforme og pipetteringsplatforme af utrolig høj kvalitet, så dit genomiske materiale kan håndteres efter alle kunstens regler. 

MGI har hovedsæde i Shenzhen i Kina og har derudover også faciliteter i HongKong, Tyskland, Frankrig og i Riga i Letland.

Molzym

Produktgruppe: Molekylærdiagnostik (mikrobiologi)

Produkter: Oprensningsudstyr og ultrarene reagenser til PCR

Land: Tyskland

Hjemmeside: www.molzym.com

Lige siden grundlæggelsen i 2003 har Molzym været engageret i at udvikle innovative løsninger til biologisk forskning i og diagnosticering af infektionssygdomme. Molzyms indsats er primært fokuseret mod udvikling af nye processer, der gør det muligt, eller gør det lettere, at diagnosticere sygdomme, der skyldes bakterier og svampe, ved hjælp af molekylærdiagnostiske metoder.

Molzym tilbyder et bredt udvalg af produkter til hurtige, dyrkningsuafhængige molekylæranalyser af de mikrobielle sygdomsætiologier, herunder f.eks. sepsis, smitsom hjernehindebetændelse, septisk arthritis og meningitis. Analysetjenester i Molzyms portefølje omfatter klinisk diagnosticering, kontraktstudier, kvalitetskontrolmålinger i farmaindustrien, kontraktforskning samt udvikling af analyser.

NG Biotech

Produktgruppe: Mikrobiologi

Produkter: Hurtigtest

Land: Frankrig

Hjemmeside: ngbiotech.com

NG Biotech er et fransk biotekselskab, som udvikler og producerer in vitro-diagnostiske redskaber til behandlingsmonitorering i Point of Care. De har en række forskellige CE-mærkede hurtigtest inden for mikrobiologi.

NimaGen

Produktgruppe: Molekylærdiagnostik

Produkter: Molekylærdiagnostiske test og instrumenter

Land: Holland

Hjemmeside: www.nimagen.com

NimaGen er et hollandsk firma, grundlagt i 2011, som har specialiseret sig i DNA-sekventering.

NimaGen leverer produkter af høj kvalitet. Ved at kombinere deres egen produktion med distribution af kvalitetsmærker, leverer NimaGen den komplette løsning til molekylærbiologiske laboratorier, der udfører Sanger-sekventering og NGS Library-præparering. De har udviklet en komplet portefølje til kapillærelektroforese og forbrugsvarer dertil, der dækker hele arbejdsgangen til Sanger-sekventering, samt fluorescerende fragmentanalyse-applikationer. Deres kits til NGS Library-præparering er alle baseret på Reverse Complement PCR (RC-PCR), som danner et færdigt bibliotek i kun én PCR reaktion. RC-PCR er en ekstrem sensitiv og specifik metode, som gør hele tilgangen til præparering af biblioteket sikker og nem. NimaGen er aktiv i flere forskellige områder, herunder Mikrobiologi, Human Genetik og Retsmedicin.

Quidel

Produktgruppe: Immunologiske hurtigtest baseret på lateralt flow, primært til POC

Produkter: Hurtigtest til påvisning af diverse infektionssygdomme samt graviditet

Land: USA

Hjemmeside: www.quidel.com

Quidel har hovedsæde i San Diego, Californien, men har også forskning og produktion i Ohio og i Tyskland.

Udviklingen af immunanalyser er en af deres kernekompetencer, og de har en meget stærk position på markedet inden for påvisning af infektionssygdomme med test baseret på lateralt flow. Quidel blev grundlagt i 1979 og har således mere end 30 års erfaring i branchen

Quidel Logo

SCIL Animal Care

Produktgruppe: Veterinærdiagnostik

Produkter: Hæmatologiinstrumenter og -reagenser

Land: Tyskland

Hjemmeside: www.scilvet.com

Scil Animal Care er et tysk firma, der er specialiseret i detailsalg og markedsføring af veterinærdiagnostisk udstyr.

Scil repræsenterer flere centrale fabrikanter af veterinærdiagnostiske produkter både fra Europa og andre steder i verden, f.eks. Horiba Medical (hæmatologiinstrumenter). Scil agerer gennem deres egne salgskontorer eller alternativt via lokale distributører.

Triolab AS har været autoriseret distributør for Scils hæmatologiudstyr fra Horiba til speciallaboratorier i mere end 15 år.

Seegene

Produktgruppe: Molekylærdiagnostik (mikrobiologi)

Produkter: Udstyr og reagenser til oprensning og RT-PCR til mikrobiologi og genetik

Land: Sydkorea

Hjemmeside: www.seegene.com

Seegene er et koreansk firma, som blev grundlagt i år 2000. De leverer højkvalitets-PCR-produkter og har adskillige helt nye og navnebeskyttede analyseteknikker som grundlag for deres særdeles sensitive og innovative analyser, f.eks. multiplex-RT-PCR-analysen til detektion af respiratoriske og gastrointestinale infektioner samt seksuelt overførte sygdomme.

Seegene har stort fokus på udvikling af nye PCR-analyser til mikrobiologiske og genetiske applikationer.

Seegene Logo

TCoag

Produktgruppe: Hæmostase

Produkter: Reagenser og instrumenter til hæmostase

Land: Irland, Tyskland og Frankrig

Hjemmeside: www.tcoag.com

Tcoag har sin oprindelse i 1950, hvor den patenterede mekaniske metode blev udviklet af Heinrich Amelung. Siden er der løbende udviklet kvalitetsprodukter til hæmostase.

I 2010 overgik TCoag til STAGO-gruppen.

Thrombinoscope

Produktgruppe:Hæmostase

Produkter:CAT-system: Flouroskan-instrumentet inkl. software samt reagenser

Land: Holland

Hjemmeside: www.thrombinoscope.com

Thrombinoscope blev grundlagt i 2004 i samarbejde med universitetet i Maastricht. Der har siden været fokus på at blive den ledende worldwide inden for trombingeneration, og the Calibrated Automated Thrombogram (CAT) er i dag standard over alt. Der er udviklet en komplet række af standardiserede reagenser. Siden 2009 har Thrombinoscope været en del af STAGO-gruppen, og det samlede CAT-system sælges nu gennem Stago.

Trinity Biotech

Produktgruppe: Klinisk Biokemi

Produkter: Diagnostiske testkit

Land: Irland og USA

Hjemmeside: https://www.trinitybiotech.com/

Trinity Biotech er et stort firma med faciliteter i Irland og USA. De er specialiseret i udvikling og produktion af diagnostiske testkit såsom eksempelvis Oxalat og ACE med applikationer til forskellige udstyr på markedet.

Uniogen

Produktgruppe: Bl.a. molekylærdiagnostik (mikrobiologi) 

Produkter: Bl.a. hurtigmetoder til identifikation af patogener 

Land: Finland 

Hjemmeside: https://uniogen.com/ 

Uniogen er et finsk firma, som blev dannet i 2022, hvor de 3 firmaer Abacus Diagnostica, Kaivogen og Labrox slog sig sammen.  

De molekylærdiagnostike GenomEra-produkter fra det tidligere Abacus Diagnostica udgør i dag en vigtig del af Uniogens portefølje.  

De unikke og teknologisk avancerede produkter er baseret på den patenterede GenomEra-teknologi, som er opfundet på universitetet i Turku, afdeling for bioteknologi, af Abacus Diagnosticas grundlæggere. 

Triolab har forhandlet GenomEra-produkterne siden 2014.

W.H.P.M.

Produktgruppe: Hurtigtest til POC

Produkter: Enkle og hurtige test til påvisning af okkult blod i fæces ved hjælp af immunologisk metode

Land: USA

Hjemmeside: www.whpm.com

W.H.P.M. Inc. blev grundlagt i 1993 og har hovedkvarter i Californien. Firmaet er en pioner inden for forskning og udvikling af hurtige one step membrantest.

W.H.P.M. udvikler og producerer højkvalitetssystemer til hurtigtest. Fra deres produktsortiment sælger Triolab deres største produkt, som gør det muligt nemt og hurtigt at påvise spor af blod i fæces.

Kliniske test har vist, at okkult blod i fæces er forbundet med en forøget risiko for kolorektal cancer, og der er også mange undersøgelser der viser, at screening for okkult blod i fæces reducerer antallet af dødstilfælde som følge af kolorektal cancer med 20 – 40 %

Triolab AS har været autoriseret distributør for WHPM i Danmark i mere end 15 år.

Zeus Scientific

Produktgruppe: Mikrobiologi, serologi

Produkter: Test og instrumenter til påvisning af autoimmune sygdomme samt infektionssygdomme

Land: USA

Hjemmeside: www.zeusscientific.com

Zeus Scientific er et amerikansk firma, som blev grundlagt i 1976. Zeus Scientific tilbyder test og instrumenter til påvisning af autoimmune sygdomme og infektionssygdomme. De har hele tiden haft et stort fokus på udviklingen af nye produkter, og de har fået mere end 150 forskellige produkter CE-mærket. Deres test og forskellige instrumentplatforme sælges i dag i flere end 90 forskellige lande verden over