AddLife

Triolab ejes i dag af den svenske koncern AddLife.
AddLife blev dannet i 2015 og registreret som selvstændigt selskab på den svenske børs i marts 2016.

Triolab ejes i dag af den svenske koncern AddLife. AddLife blev dannet i 2015 og registreret som selvstændigt selskab på den svenske børs i marts 2016.

Triolab indgår under virksomhedsområdet Labtech.

Som selvstændig virksomhed i AddLife har vi mulighed for at kombinere fordelene ved at være en mindre virksomhed med fordelene ved at være en del af en større organisation. Vi kan således bevare vores virksomhedsidentitet og har mulighed for at være både fleksible og effektive, samtidig med, at vi har mange ressourcer og et stærkt og stabilt netværk i ryggen.

AddLife er en udløber af den store svenske teknologikoncern AddTech, der har rødder tilbage til Bergman og Beving. Bergman og Beving grundlagde deres virksomhed med fokus på import og videresalg af teknologiske produkter helt tilbage i 1906. Siden Bergman og Beving er udviklingen gået stærkt, og virksomheden har tilpasset sig de skiftende omstændigheder, men ånden fra de to visionære iværksættere er fortsat intakt. AddLife står således stærkt forankret i en over 100 år lang tradition og kultur

AddLifes kerneværdier er enkelhed, ansvar, engagement og innovation.

Læs mere om AddLife her.