Sådan er det at være ny i Triolab

Når vi får en ny kollega er vi altid glade og spændte, og vi gør vores bedste for at han/hun skal blive sat godt ind i tingene og føle sig velkommen i vores team.

Corona har givet nogle gevaldige benspænd for os alle det sidste års tid, men vi synes, at vores nye kollegaer det til trods har gjort det fantastisk godt og er kommet super godt fra start.

Sophia og Helene fortæller her, hvordan de har oplevet at starte hos os i Triolab – og det er bare så godt at høre 🙂

Sophia fortæller:

Det er et helt nyt kapitel for mig at starte i Triolab. Jeg har været meget spændt på det at arbejde i et helt nyt felt, hvilke udfordringer og glæder det ville bringe med sig. Jeg kan efter 4 måneder hos Triolab sige, at det har været den bedste velkomst og modtagelse, jeg nogensinde har fået. Alle er rigtig søde og hjælpsomme. Det har også været udfordrende, da vi er i en tid, som man overhovedet ikke kan sammenligne med noget. Jeg føler et stort ansvar både over for Triolab, men også over for kunderne. Det er sjovt, når det går godt, og det kan være hæsligt, når man ikke kan gøre det godt nok. Så jeg har stadig meget at lære. Jeg er alt i alt rigtig glad for at være i Triolab, og jeg finder mig mere til rette for hver dag der går, og det er en skøn fornemmelse.

Helene fortæller:

Alle nyansatte det sidste års tid ved, at det er en udfordrende tid at starte på; at lære de nye kolleger at kende, når man ikke kan mødes fysisk, og at afholde intro, træning og møder online er ikke helt optimalt. Det til trods har Triolab givet mig en fantastisk modtagelse og opstart, og jeg kan slet ikke forstå, at jeg allerede har været her 7 mdr. Tiden er fløjet afsted med en masse nye og spændende opgaver. Med en forhåbentlig nær genåbning forude glæder jeg mig virkelig til at komme ud og møde alle vores nuværende og kommende kunder. Det bliver rigtig spændende at se, hvad der bliver arbejdet med rundt omkring, og jeg ser frem til at bistå, ikke kun med sparring ift. applikationerne, men også med kvalitetsprodukterne til histologi fra Leica.

Er du interesseret i at vide mere?

Sophia Rasmussen

Applikations- og produktchef

sophia.rasmussen@triolab.dk