POC-UDSTYR

Hurtigere patientbehandling ved anvendelse af POC-udstyr fra Triolab

Triolab forhandler in vitro-diagnostisk udstyr til sundhedssektoren i Danmark, men også til veterinære institutioner, farmaceutiske virksomheder og særlige universitetslaboratorier. Vi tilbyder praktiserende læger og andre en række spændende produkter til brug ved point of care – herunder både instrumenter og test.

POC-udstyr fra Triolab er nøje udvalgt ud fra kriteriet om at give dig som behandler de rette værktøjer til at udrede dine patienter korrekt for visse sygdomme og tilstande her og nu, og dermed give dig mulighed for at iværksætte evt. behandling med det samme. Det er en forudsætning for den gode patientoplevelse, at de værktøjer, du har til rådighed, er af god kvalitet og giver et korrekt analysesvar hurtigt. Og så skal værktøjerne være lette for dig at bruge, så du oplever en reel hjælp i dit daglige arbejde.

Instrumenter til POC

Reagenser/Test

Vi har også et udvalg af hurtigtest til U-hCG, Strep A og iFOB.

Vælg POC-udstyr fra Triolab

Triolab er ikke kun en leverandør af POC-udstyr, vi er en samarbejdspartner. Hos os er kunden i centrum, og vi sørger for, at du altid er klædt godt på til at anvende vores produkter. Så får du mest muligt ud af dem.

Vi samarbejder med nogle af de største og mest professionelle firmaer rundt om i verden for på den måde at sikre din tilfredshed.

Vores vision er, at vi skal være dit naturlige valg inden for blandt andet POC-udstyr.

Er du interesseret i at vide mere?

Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.

Dette kan ske på telefon: 43 96 00 12 eller e-mail: triolab@triolab.dk.