Leica Biosystems

Produktgruppe: Histologi, Immunfarvning, Mikroskopi

Produkter: Præpareringsmaskiner, Mikrotomer, Kryostater, Farvemaskiner, IHC-, ISH og FISH-instrumenter, Mikroskoper

Land: Tyskland

Hjemmeside: www.leicabiosystems.com

 

Leica Biosystems er en sammenslutning af flere gamle, kendte firmaer, hvoraf flere har deres rødder helt tilbage i starten af den 20. århundrede. De har hovedkontor i Tyskland, men er i dag et verdensomspændende firma. Leica Biosystems beskæftiger sig primært med cancerdiagnostik.

Leica Biosystems kan tilbyde alt inden for instrumenter og forbrugsvarer, der er nødvendigt for hele processen, lige fra biopsien tages, til den endelige diagnose stilles.

Leica arbejder dedikeret for at forbedre mulighederne for, at patologerne kan stille den rigtige diagnose tidligere, og de arbejder derfor hele tiden på at forbedre effektiviteten og pålideligheden af deres udstyr. Som noget helt særligt er alt udstyr fra Leica Biosystems derfor designet til at kunne indgå i et lean-inspireret workflow.

Produkterne fra Leica Biosystems har været i Triolabs portefølje siden efteråret 2016, men vores erfaring med produkterne rækker flere år tilbage. Da salg, service og support af Leica Biosystems’ produkter blev integreret i Triolab fulgte Leica Biosystems’ danske applikationsspecialister og teknikere nemlig også med og blev en del af Triolab.