Ledig stilling, produktchef til vores patologiteam

Har du lyst til at blive vores nye kollega i patologiteamet og gøre en forskel i sundhedssektoren?

Så læs videre her.

 

Om Triolab

Triolab AS er en professionel salgsvirksomhed, som blev grundlagt i 1991. Vi er en af Nordens største distributører indenfor sundhedssektoren og er en del af Life Science-koncernen AddLife, der er kendt for at sætte mennesket i fokus. Triolab har søsterselskaber i Norge, Sverige, Finland og Baltikum.

Vi sælger IVD-udstyr til sundhedssektoren i Danmark, men også til bl.a. farmaceutiske virksomheder, og universitetslaboratorier. Triolab er siden grundlæggelsen vokset støt og roligt. Årsagen til vores konstante vækst ligger i vores medarbejderes kompetencer og personlige engagement samt i den høje kvalitet af både produkter og service.

Triolab i Danmark har i dag 32 medarbejdere. Vi følger med og udvikler os efter markedet, og i samspil med vores leverandører sørger vi for altid at have innovative produkter og løsninger af høj kvalitet at tilbyde. Læs mere på www.triolab.dk

Vi udvider nu vores velfungerende histologiske team med en ny kollega til vores Leica-produkter.

 

Jobbet

Du får ansvar for salg, applikation og support på Leica-produkterne.

Kunderne omfatter primært hospitalslaboratorier, universiteter samt private virksomheder.

Du sælger ved at opbygge og udvikle relationer med dine kunder og ved at være synlig og dialogskabende ude hos kunderne. Du vil gennemføre demonstrationer, afholde kurser og hjælpe kunder med fejlsøgning. Rejseaktivitet vil forekomme i forbindelse med kundebesøg i Danmark og deltagelse på konferencer, udstillinger, kurser og videreuddannelse i ind- og udland.

Du vil også blive medansvarlig for kontakten til vores leverandører indenfor fagområdet. Gennem et tæt samarbejde og gode relationer til leverandøren sikrer du dine kunder de bedste løsninger og support.

Du er også involveret i budgetlægning og opfølgning herpå sammen med dine kolleger.

 

Vi søger

Har du erfaring indenfor histologien/patologien og har lyst til at arbejde med salg og applikation, eller har du salgserfaring og har mod på nye udfordringer – så er du lige den person, vi søger!

Du har gerne en sundhedsfaglig/naturvidenskabelig baggrund, er udadvendt og motiveres af at have mange bolde i luften og tage ansvar for dine opgaver. Har du salgserfaring, er det bestemt en fordel, men ikke et krav.

Det vigtigste er dit drive og din motivation for at være ude hos kunderne og gøre en forskel. Du er en netværker med mange relationer og har en ydmyg tilgang til kunderne samt et stort fagligt overskud. Du er flittig, disciplineret og selvstændig, men glemmer aldrig, at du er en del af et team.

Du kommunikerer flydende såvel mundtligt som skriftligt på dansk og engelsk og er en erfaren bruger af Microsoft Office. Kørekort er et krav.

 

Vi tilbyder

Triolab tilbyder et meget selvstændigt og varieret job med masser af frihed under ansvar i en flad, fleksibel og uhøjtidelig organisation med ”højt til loftet”. Du får mulighed for at skabe gode resultater og selv planlægge dine indsatser. Desuden bliver du en del af et godt og velfungerende kollegialt fællesskab med masser af humor, varieret faglig baggrund og teknisk- og servicemæssig opbakning fra vores teknikere.

Du indgår i et tæt samarbejde med dine kolleger i det patologiske team og får naturligvis omfattende oplæring. Du arbejder ud fra kontoret i Brøndby og/eller hjemmekontor afhængig af din bopæl. Lønpakken består af en fast markedsrigtig løn samt firmabil, PC, mobil, pension og sundhedsforsikring. Der er også en kollektiv bonusordning.

Af øvrige personalegoder kan bl.a. nævnes firmaarrangementer af forskellig art, frugtordning og morgenbrød om fredagen.  

 

Send din ansøgning

Vil du gerne være vores nye kollega? Så venter vi spændt på din ansøgning!

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Gruppeleder i Patologi, Line Morgills, på tlf. 23240526 eller mail: [email protected]remove-this.triolab.remove-this.dk eller til Salgs- og Markedschef, Neel Noel, på tlf. 20114243 eller mail: [email protected]remove-this.triolab.remove-this.dk 

Send din ansøgning og CV snarest muligt til en af ovennævnte.

Ansøgningsfrist er den 8. juni 2021.

Bemærk

Bemærk: Ansøgningsfristen er den 8. juni 2021

Vi glæder os til at høre fra dig.