LABORATORIEUDSTYR

Personer, der har fået taget blodprøver hos lægen eller på sygehuset, har sikkert mødt laboratorieudstyr fra Triolab, der er leverandør af in vitro-diagnostisk udstyr og andet laboratorieudstyr til sundhedssektoren i Danmark. Vores udstyr benyttes dagligt af læger og bioanalytikere, der foretager måling af stoffer, diagnostik af sygdomme og kontrol af patienter i behandling. Triolabs udstyr hjælper en lang række patienter med forskellige lidelser og sygdomme til at få den rette diagnose og den rette behandling.

Tryghed og effektivitet for den enkelte patient

Triolab sørger hele tiden for at være på forkant med udviklingen inden for IVD- og laboratorieudstyr til sundhedssektoren, og vi har specialprodukter inden for følgende områder: koagulation, hæmatologi, klinisk biokemi, molekylær- og mikrobiologi, transfusions og transplantation, sygdomsspecifikke analyser, POC og præanalytisk udstyr.

Vores dygtige og professionelle ansatte er konstant opdateret om den nyeste viden inden for lab-udstyr. Dermed kan de matche de stigende krav og behov, der stilles til leverandører til sundhedssektoren.

 

Få gavn af vores support på laboratorieudstyr

Med vores IVD-udstyr og lab-udstyr følger også en grundig support. Ved at have et tæt samarbejde med vores kunder, sørger vi for, at det udstyr, vi leverer, er udviklet til lige de opgaver, det er tiltænkt.

Siden 1991 har Triolab været leveringsdygtig i salg og support inden forin vitro-diagnostiske test og laboratorieudstyr til for eksempel koagulation. Vi er det naturlige sted at henvende sig, når der skal handles med en partner, der arbejder efter målsætningerne professionalisme, effektivitet og forandringsvilje.

Ønsker du mere information, så kontakt Triolab på telefon 43960012, hvor vi sidder klar til at rådgive og hjælpe med køb af laboratorieudstyr.