Produktchef til klinisk genetik, onkologi og NGS

Vi søger en produktchef med molekylærbiologisk baggrund.

Har du lyst til at gøre en forskel i sundhedssektoren og samtidig blive vores nye kollega? Så læs videre her.

 

Om Triolab

Triolab AS er en professionel salgsvirksomhed, som blev grundlagt i 1991. Vi er en af Nordens største distributører inden for sundhedssektoren, og vi er en del af Life Science-koncernen AddLife, der er kendt for at sætte mennesket i fokus. Triolab har søsterselskaber i Norge, Sverige og Finland.

Vi sælger IVD-udstyr til sundhedssektoren i Danmark, men også til veterinære institutioner, farmaceutiske virksomheder og universitetslaboratorier. Triolab er siden grundlæggelsen vokset støt og roligt, og årsagen til vores konstante vækst ligger i vores medarbejderes personlige engagement og kompetence og i den høje kvalitet af både produkter og service.

Vores medarbejdere er årsagen til vores succes og konstante vækst, og Triolab i Danmark er i dag 29 medarbejdere. Vores medarbejdere sætter personligt engagement og højt kompetenceniveau øverst på dagsordenen. Vi følger med og udvikler os efter markedet, og i samspil med vores leverandører sørger vi for altid at have innovative produkter og løsninger af høj kvalitet at tilbyde. Læs mere på www.triolab.dk

Det molekylærbiologiske område er et stort fokusområde hos Triolab, hvorfor vi søger en ny medarbejder.

Jobbet

Du får salgs- og kundeansvaret for de molekylærgenetiske og -onkologiske produkter i Danmark. Indsatsen vil i høj grad være koncentreret om at udvikle salget og udbygge relationen til dine kunder, som omfatter især hospitalslaboratorier og universiteter. Applikationssupport, rådgivning og kundetræning vil også udgøre en stor del af jobbet.

Du sælger ved at opbygge og udvikle langvarige relationer til dine kunder, gennemføre demonstrationer, kurser og workshops, og i det hele taget at være synlig og dialogskabende ude hos kunderne. Rejseaktivitet vil forekomme i forbindelse med kundebesøg og deltagelse på konferencer, udstillinger og videreuddannelse i ind- og udland.

Som produktchef er du også ansvarlig for kontakten til vores molekylærleverandører. Gennem et tæt samarbejde og gode relationer til leverandøren, sikrer du dine kunder de bedste løsninger og support.

Du er ansvarlig for budgetlægning og opfølgning herpå for dit eget produktområde.

Derudover vil en vigtig del af jobbet bestå i at udvikle vores produktportefølje og sikre at vi også har morgendagens produkter.

Vi søger

Hvis du har stor erfaring i molekylære teknikker, så er du lige den person, vi søger!

Du har gerne en sundhedsfaglig baggrund med stor laboratorieerfaring med NGS, PCR-metoder, fragmentanalyse og lignende. Undervisning og/eller præsentationer er sikkert en del af din hverdag. Salgserfaring er en fordel, men du kan også være en erfaren bruger, der kan se sig selv i en kommerciel stilling.

Du kommunikerer flydende på både mundtligt og skriftligt dansk og engelsk. Du har teknisk flair og er en erfaren bruger af Microsoft Office. Kørekort er et krav.

Det vigtigste er din motivation og dit drive for at være ude hos kunderne og gøre en forskel. Du er en netværker med mange relationer inden for det molekylære område, og du har en ydmyg tilgang til kunderne, men et stort fagligt kompetent overskud. Du er selvstændig, flittig og disciplineret, men glemmer aldrig, at du er en del af et team.

Vi tilbyder

Triolab tilbyder et meget selvstændigt og varieret job med masser af frihed under ansvar i en flad, fleksibel og uhøjtidelig organisation med ”højt til loftet,” hvor du får mulighed for at skabe gode resultater og selv planlægge dine indsatser. Du bliver en del af et godt og velfungerende kollegialt, humoristisk og fagligt fællesskab og får teknisk- og servicemæssig opbakning. Du vil bl.a. indgå i tæt samarbejde og sparring med andre kolleger inden for det molekylære og mikrobiologiske område. Du får omfattende oplæring. Du arbejder ud fra kontoret i Brøndby eller fra hjemmekontor afhængig af din bopæl. Lønpakken består af en fast markedsrigtig løn samt firmabil, PC, mobil, pension og sundhedssikring. Der er også en kollektiv bonusordning.

Af øvrige personalegoder kan bl.a. nævnes firmafester, frugtordning og morgenbrød om fredagen.

Send din ansøgning

Vil du gerne være vores nye kollega? Så venter vi spændt på din ansøgning!

Eventuelle spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Salgs- og Markedschef, Neel Noel på tlf. 20114243, mail [email protected] , eller til Adm. Direktør Gert Pynt Andersen på tlf. 40649006, mail [email protected]

Send din ansøgning og CV snarest muligt til en af ovennævnte.

Ansøgningsfrist er den 20.september