SDS'er for Diagnostica Stago

Danske sikkerhedsdatablade findes på Diagnostica Stagos hjemmeside. Du kan downloade dem herfra:

https://www.stago.com/products-services/instructions-for-use/

Du finder muligheden for at hente SDS’erne under menupunktet Products & Services. Her skal du vælge Other Countries på listen og dernæst indtaste produktets referencenummer. Referencenummeret står på produktæsken, og du kan også finde den i produktkataloget, som ligeledes findes på Diagnostica Stagos hjemmeside under Products & Services.

Vi anbefaler, at du med jævne mellemrum tjekker, om der er kommet opdateringer til SDS’erne for de produkter, du benytter.

 

SDS for 38640 Frigoporteur T1 skal du fortsat hente her på Triolabs hjemmeside.

Hvis du skulle have spørgsmål til SDS’erne, er du velkommen til at kontakte Triolab, så retter vi en forespørgsel til Diagnostica Stago på dine vegne. 

 

Frivillige SDS'er

Endvidere findes for Stago-produkterne følgende generelle SDS'er, som dækker reagenser, det er frivilligt at lave SDS på.

Bemærk: Da flere af reagenspakkerne indeholder flere reagenser, kan der være både oligatoriske SDS'er og forskellige frivillige SDS'er for det samme produkt (ref. nr.).

Generel A*

Generel B*

Generel C*

Generel D*

Generel F*

(Der findes ikke et "Generel E").

Hvornår er der nyt?

Vi anbefaler, at du med jævne mellemrum tjekker på Diagnostica Stagos hjemmeside, om der er kommet opdateringer til SDS’erne for de produkter, du benytter.

 

På vores hjemmeside er der senest lagt SDS for Stago ind i juni 2020 - disse er markeret med en stjerne.

 

Gå til SDS'er for Stago-TCoag.