Historie

Triolab AS blev grundlagt i december 1991 af tre personer fra Triolab AB (Sverige) og Finn Ulbæk Andersen (Danmark). Disse fire personer havde alle lang erfaring inden for diagnostikabranchen.

Fra begyndelsen var målsætningen koncentreret omkring salg af diagnostiske test og instrumenter inden for koagulation. Hovedagenturet var Diagnostica Stago, en af verdens førende producenter af produkter til koagulationsdiagnostik.

Efterhånden som Triolab voksede, blev virksomheden udvidet med både nye agenturer og mere personale, og Triolab blev kendt for god service og et højt personligt engagement og opnåede først og fremmest en stærk position inden for koagulation. Dette blev senere udvidet til også at gælde inden for andre specialområder. Vi kan i dag tilbyde produkter, service og support inden for koagulation, hæmatologi, immunologi, klinisk kemi, molekylærdiagnostik, POC og den præanalytiske fase. 

Efterhånden som Triolab fik generalagenturer for hele det nordiske marked, blev et distributionsnet opbygget, og i dag er vi et af nordens førende diagnostikaforetagender. I tæt samarbejde med vores leverandører arbejder vi med kundetilpassede løsninger for test, instrumenter og service inden for alle vores områder.

Finn Ulbæk Andersen